workshop

In de workshop Interieurvormgeving begin ik met het uitleggen van allerlei aspecten die te maken hebben met het inrichten van een interieur. Bijvoorbeeld: keuze van materialen, een stukje kleurenleer, welke wanden kun je beter wel en niet aankleden en met welke materialen, hoe is de indeling van de ruimte het meest harmonieus, welke verlichting kun je het beste toepassen en waar, welke vloeren zijn er en wat zijn de voor- en nadelen ervan, akoestiek, enz.

Deze basiskennis helpt je om iedere ruimte naar eigen stijl en voorkeur in te richten. Ook worden de laatste trends op interieurgebied behandeld, om je zo een inzicht te geven in de hedendaagse beleving in leefruimtes. 
Je leert dat een nieuw interieur niet betekent dat alles vernieuwd moet worden, maar dat je met creatieve aanpassingen een nieuwe draai aan je leefruimte kunt geven.
Na deze informatieve uitleg maak je een persoonlijk sfeerplan op A3-formaat voor de ruimte die je op voorhand uitgekozen hebt. Dit kan bijvoorbeeld de keuken, woonkamer, slaapkamer, kantoor, badkamer enz. zijn.
Je neemt dus een passend interieuradvies mee naar huis! 

De workshop geef ik van 4 tot 10 personen in mijn eigen ruimte. Grotere groepen kan uiteraard ook in overleg.

250_workshop.jpg