Werkwijze

Interieuradvies en interieurontwerp voor particulieren, bedrijven, instellingen, scholen, enz

Inspiratie genoeg. Tijdschriften, websites, televisieprogramma’s: ze puilen uit van woontrends, tips en trucs. Kiezen lijkt niet moeilijk. Totdat jezelf voor de keuze staat. Wat vind je mooi? En, net zo belangrijk, wat past bij jou en bij je woning of bedrijf?

Een goed interieuradvies is meer dan het kiezen van een leuke inrichting. Bij mijn adviezen houd ik rekening met jouw wensen en voorkeuren; ik let op je gezins-of bedrijfssituatie, het gebruiksdoel van de ruimte en de mogelijkheden die het pand biedt.

Daarnaast houd ik ook rekening met het feit dat niet ieder budget hetzelfde is. Een advies kan dan ook uiteenlopen in meubelen van Ikea tot Minotti. Het gaat om de kunst van het combineren!

400_schermafbeelding_2020_12_12_om_11_55_27.png 500_schermafbeelding_2020_12_12_om_11_51_03.png

Ik vind het belangrijk om daarbij waar mogelijk gebruik te maken van bestaande elementen wanneer dat gewenst is, zoals bijvoorbeeld reeds aanwezige meubelen, verlichting, stoffering of vloeren. Met een aantal nieuwe toevoegingen geef ik de ruimte het karakter en de sfeer die aansluiten bij jouw woon- of werkwensen.

Naast het ontwerpen van het interieur coördineer ik desgewenst de volledige uitvoering; op locatie aansturen van de uitvoerders en de totale styling. In een persoonlijk gesprek, bespreek ik graag de verschillende mogelijkheden: ze zijn in het kort te lezen op de volgende pagina's: Advies op locatie, Totaaladvies en Fotoschets.

Nieuwbouw: bij de inrichting van nieuwbouwwoningen word ik graag in een vroeg stadium betrokken. Door mijn ruime ervaring heb ik een bijzonder praktische kijk op ruimtes. Simpele aanpassingen in het bouwproces kunnen het woongenot aanzienlijk verhogen. Voorbeeld uit de praktijk: door een wand 15cm te verplaatsen kan er plotseling wel een kast van muur tot muur geplaatst worden.

400_schermafbeelding_2020_12_12_om_12_06_39.png 400_schermafbeelding_2020_12_12_om_12_04_03.png

 Een afspraak zie ik met veel plezier tegemoet!