Totaaladvies

Een compleet interieurontwerp start met het inventariseren van je wensen. Hoe leef je, waar je leef je het meest, waar voel je je het prettigst bij, hoeveel ruimte heb je nodig, welke kleuren hebben je voorkeur, welke meubelen wil je absoluut houden en welke materialen spreken je aan, enz.

Met deze inventarisatie in mijn achterhoofd maak ik een interieurschets van de mogelijke nieuwe situatie. In deze schets is een plattegrond verwerkt waar de meubelen in geplaatst zijn. Mocht het wenselijk zijn kan er uiteraard ook een 3D-schets van gemaakt worden.

300_voorbeeld_advies2.jpg 300_voorbeeld_advies3.jpg

 Het totaaladvies wordt aangevuld met sfeerbeelden, materialencollage en inrichtingsvoorstel.

300_materialenb.jpg 300_sfeerm.jpg

Ook kan ik op zoek gaan naar de juiste gordijnen, vloer, verlichting, enz. zodat je zelf niet meer op pad hoeft en het complete plaatje helemaal klopt. Uiteraard ben je vrij in het wel of niet kiezen van de losse onderdelen. Aankoopbegeleiding, offerteaanvragen en overleg met leveranciers behoren ook tot de mogelijkheden: samen gaan we naar de betreffende winkels om de juiste meubelen, stoffering, verlichting, accessoires, enz. uit te zoeken. Van ontwerp tot oplevering!

300_collage_materialen.jpg 300_materialen_h.jpg