Kussen met eigen foto

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Kussen met eigen foto

Een foto van een mooie plaats waar je bent geweest, of van de kinderen, of een gezellig moment met vrienden. Een foto is dan iets eigens, iets van jezelf; een dierbare herinnering. Deze kun je inlijsten en aan de muur hangen, maar een andere optie is om er een kussen van te laten maken.

300_kussens_verzameling.jpg 300_bloem_pluis_kussen.jpg

 

Deze kussens zijn bijvoorbeelden van plaatsen waar ik zelf ben geweest: Hatzis Waterski Paradise, Alíartos, Greece en diverse portugese tegeltjes die ik gefotografeerd heb in Lissabon en tot een patroon gevormd heb:

300_aliartos_waterski.jpg 300_strand.jpg

Maar een mooie foto van een fotograaf kan ook opeens heel fraai als kussen in je bank of fauteuil een plek krijgen. Deze foto's zijn resp. van Anic de Block en Patrick de Smet:

300_bloem_pluis_kussen.jpg 300_strand.jpg

 

Het leuke van een foto is dat de kleuren aan te passen zijn, dus perfect aan te passen aan je eigen interieur. En misschien wil je wel vaker kunnen wisselen van foto: dat kan, als je 2 verschillende foto's gebruikt voor de voor- en achterkant. Draai het kussen om en je hebt een ander beeld. Leuk om bijvoorbeeld de seizoenen te wisselen: wintersportfoto in de winter, en een strandfoto in de zomer!

De kussenhoezen met eigen foto zijn 100% katoen en te bestellen via deze website.

Plaats zelf ook een reactie

*) Verplicht veld