Winterse sferen in de slaapkamer

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Winterse sferen in de slaapkamer

De herfst en winter komen er weer aan. Hoog tijd om je slaapkamer weer een nieuwe look te geven. Dit kan natuurlijk door de muren te verven, de gordijnen te vervangen, of door een nieuw bed te plaatsen. Een andere leuke, makkelijke en wat minder ingrijpende oplossing voor een nieuwe look is een nieuw dekbedovertrek. Want, eerlijk is eerlijk, dit is toch een van de grootste sfeerbepalers in de slaapkamer. Tijd voor een paar prachtige dekbedovertrekken ter inspiratie!

Om direct in winterse sferen te komen hier bijvoorbeeld een dekbed vol zachte wit- en grijstinten. Of ben je fan van wat meer kleur? Dan kan dit kleurrijke dekbedovertrek misschien een hele goede keuze voor je zijn.

400_beddinghouse_moreland_black_design.jpg 400_kardol_verstraten_horizon_multi_design.jpg

Een oranje-rode, warm zeegroene kleur of een blauwtint kan een slaapkamer een totaal andere sfeer geven. Door te wisselen tussen zomer- en winterkleuren wordt dit ook nog eens extra versterkt.

400_kardol_verstraten_honeycomb_design.jpg 400_ibiza_blue_sfeer.jpg
400_kardol_verstraten_night_glow_plum_design.jpg 400_shades_of_sea_bluegrey_sfeer.jpg

Voor meer inspiratie kun je kijken op www.bedden.nl

Plaats zelf ook een reactie

*) Verplicht veld