DIY, kan ik dat ook?

 

 

 ____________________________________________________________________________________________________________________________

 DIY

DIY, t zou een hip nieuw merk kunnen zijn, maar nee, het is niet meer dan: 

150_diy.jpg

Het valt best mee, zoveel hoef je niet zelf te verzinnen. Als je DIY googled vind je een legio aan inspiratie; je moet het dan alleen maar zelf maken. Het is ook leuk om je eigen handen iets te laten maken voor je interieur. En ben je eenmaal op DIY-zoektocht, borrelen de ideeën vanzelf boven. 

Soms gaat het weer anders: dan heb je een probleem in je huis en zit er niets anders op dan het creatief op te lossen. Zo zat er in deze keuken een koof boven de bar. Maar die zat er niet voor niets: de koof werkte een lelijke beschadiging weg vanwege een eerdere verbouwing. Omdat het een grote bar is mocht er best een grote lamp boven was mijn gedachte; dus op zoek naar grote delen hout, een stuk gekleurd snoer en lampen. De koper gespoten conserveblikken in combinatie met de grote zebranohouten balken vormen nu de verlichting boven deze bar.

300_lampbar.jpg 300_bar.jpg

 Mijn inspiratie kwam uiteindelijk van dit lampje, jaren geleden gemaakt door mijn broer:      400_lamphout.jpg

Hier heb ik al vast wat verschillende DIY's voor je verzameld. Zoals je ziet hoeft het niet moeilijk te zijn en kun je prima zelf aan de slag!

300_pallet.jpg 300_handdoekrek.jpg 300_wcboom.jpg
250_bankplankje.jpg 250_toiletrolhouder.jpg 250_tvmeubel.jpg
250_krukje.jpg 250_kopjeshaak.jpg 250_bestekhaak.jpg
250_boomboord.jpg 250_potjesrek.jpg 250_theemok.jpg

 

Plaats zelf ook een reactie

*) Verplicht veld