Trendy slapen

 

____________________________________________________________________________________________________________________________ 

Trendy slapen

Trendy slapen: natuurlijk!

Slapen in het bos, een dutje in de woestijn, of wegdromen bij de zee. Niet aan de andere kant van de wereld, maar gewoon in je eigen slaapkamer. De woontrend voor 2013 lijkt de natuur te worden/blijven en dan sla je de slaapkamer natuurlijk niet over.  

Experts voorspellen de trend

De natuur in huis halen was al hip, maar in 2013 breidt deze trend zich verder uit. Internationale experts op het gebied van design, architectuur, technologie, muziek, kunst en mode komen elk jaar bij elkaar om de trends voor het komende jaar vast te stellen en dat is dus in 2013 de natuur. Volgens kleurexperts is deze natuurlijke look trendy door de steeds groter wordende behoefte van de consument om in contact te zijn met de natuur, en omdat de duurzaamheidsgedachte de laatste jaren bij steeds meer mensen aanwezig is.

Blauw is favoriet in 2013

De natuurkleuren zie je ook in de verfwinkels terug. De bloemachtige kleuren roze en rood in allerlei tonen kunnen het warme woestijngevoel overbrengen liggend op je matrassen in de slaapkamer. Vele variaties van de kleuren paars, groen en blauw vertegenwoordigen de zee. Blauw is het trouwens helemaal in 2013 volgens de kleurexperts, vanwege het kalmerende, ontspannende en inspirerende effect. De kleur blauw ‘past’ daarom bij de economische crisis waarin we ons bevinden.  Het gaat dan niet om babyblauw maar om de wat donkerder kleuren ‘Monaco blauw’ of ‘indigo blauw’.

Geen zin om de hele slaapkamer te schilderen? Denk dan eens aan fotobehang. Beplak een muur in je slaapkamer met bos, strand, zee, weiland of een korenveld bijvoorbeeld.

500_natuur_slaapkamer.jpg

Hout en natuurlijke materialen

Niet alleen op de muur doet de natuur zijn entree, ook het interieur van de slaapkamer wordt voorzien van…..nou ja, eigenlijk niet zoveel.  Geen poespas, maar puur natuur is namelijk het devies. Denk dus aan meubels van natuurlijke materialen zoals onbewerkt of  gebleekt hout en nachtkastjes van bamboe. Maak het geheel af door een plaid van natuurlijk materiaal over je bed te leggen. Schaapjes tellen is niet langer nodig want nu  kun je heerlijk wegdromen in je eigen, rustieke stukje natuur.

Dit is een gastblog geschreven door Karin Leijen van Energy+ Matrassen

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-naturel-femme-pas-cher/

ASortfrausuant :: 08-10-2018 @ 14:32

Plaats zelf ook een reactie

*) Verplicht veld