Gastblog design salontafel

 

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

Gastblog design salontafel

Woonmagazines laten vaak de mooiste meubels van exclusieve ontwerpers zien, maar een huis helemaal gevuld met design meubelen gaat voor de meesten het budget te boven. De truc is dan ook om te combineren: gebruik grotendeels de meubelen die je al hebt staan en kies voor één nieuw product. Zo kan een design salontafel het aandachtspunt van je vernieuwde woonkamer worden!

400_hoogglans_salontafel_block_wit2.jpg

De keuze van je interieur is niet niks. Je hebt waarschijnlijk voorkeur voor een bepaald kleurenpallet en stijl, wilt een gezellig huis, een praktische indeling en bovenal: je moet je natuurlijk thuis voelen tussen de gekozen meubels. Heb je met al deze zaken rekening gehouden, dan komen daar het budget en de trends nog bij.

400_2411_1.jpg

Een van de laatste trends is natuurlijke materialen gecombineerd met glas of hoogglans. Ook wordt de dichte kubustafel in veel interieurs gezien en zorgen salontafels met een bijzondere vormgeving voor een goed aandachtspunt in de woonkamer. Daarnaast worden twee hoektafels naast elkaar steeds vaker gebruikt als salontafel.

Natuurlijk heeft ieder huishouden andere wensen voor de inrichting: een gezin met kinderen heeft wellicht meer interesse in een salontafel met (afgesloten) opbergruimte dan een alleenstaande. Gelukkig is er voor iedereen een salontafel die aan alle wensen voldoet. Een salontafel met een hip design betekent namelijk niet meteen dat je je moet beperken in de functionaliteit ervan.

400_salontafel-alani_1.jpg

Wil je niet alleen in de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook in de eetkamer een design meubel als aandachtspunt? Dan is het vaak gewenst om naar een meubelzaak te gaan, waar je bijvoorbeeld ook terecht kunt voor de design eettafel uit dezelfde serie als de salontafel.

400_salontafel_makassar3_90x90.jpg

de tweede tafel hout met hoogglans zwart
super mooi
waar is deze tafel te koop!!

nel :: 21-10-2014 @ 06:02

Mooi ontwerp inderdaad! Deze is te koop bij http://www.interieurvannu.nl/tafel/salontafel.

Jacqueline :: 28-10-2014 @ 13:42

JbZJ3f http://www.y7YwKx7Pm6OnyJvolbcwrWdoEnRF29pb.com

gordon :: 31-01-2017 @ 18:09

http://google0123.com/

HolaBromz :: 19-03-2018 @ 14:39

Plaats zelf ook een reactie

*) Verplicht veld