Gastblog bloemen

 

 

____________________________________________________________________________________________________________________________ 

Gastblog bloemen

Bloemen in je interieur
Bloemen kunnen zoveel doen in je interieur. Voor dat speelse kleureffect, die heerlijke geur of gewoon dat zomerse gevoel in huis! Je kunt natuurlijk een bosje bloemen kopen bij de bloemist om de hoek maar er is veel meer mogelijk om je huis letterlijk op te fleuren.

Behang
Kies voor een stijlvol of vrolijk bloemetjesbehang om een kamer meteen een andere look & feel te geven.

500_behangetje.jpg

Schilderij
Ook grote schilderijen met bloemen brengen kleur in je interieur. Op deze manier hoef je de muren niet eens een tintje te geven om een bepaald kleuraccent aan te brengen. Ook leuk als bruiloftscadeau waarbij de gasten hun naam op het schilderij kunnen schrijven.

Fiets
Heb je nog ergens een oude fiets staan? Laat een paar mooie bossen bloemen bezorgen en vul er een paar fietsmanden mee. Voor je eigen binnentuintje! Als je ze online bestelt, hoef je er niet eens de deur voor uit. Of maak iemand anders blij met een mooi boeket!

500_fiets.jpg

Feestversiering
Tijdens een feestje is niets zo vrolijk en persoonlijk als zelfgemaakte versiering. Hang bijvoorbeeld verschillende soorten en kleuren bloemen aan een lijntje. Dit is ook een origineel idee voor een tuinfeest!

500_versiering.jpg

Stof
Kies een leuk bloemenstofje uit en maak daarvan je gordijnen, kussens, een hangmat of bijvoorbeeld lampenkapjes. Je kunt de stof eindeloos terug laten komen in huis.

500_stof.jpg

Porselein
Echte bloemen ruiken wel heel erg lekker maar gaan helaas geen weken mee. Een alternatief is porseleinen bloemen. Net zo vrolijk en je hoeft er niet voor te zorgen.

500_porselein.jpg

Hebben jullie nog meer leuke ideeën?Ik heb ook nog een mooie bloemenschilderijen.

Annie van Lanen :: 18-09-2012 @ 17:46

Plaats zelf ook een reactie

*) Verplicht veld